StopKostervig.dk

Del

Alliancen mod kæmpevindmøller ved Kostervig
 

       Forside     

Hvorfor vi siger Nej

Hvem er med  


Lyden af stilhed                                                                                             18.05.12

Vi skal ”brande” Møn som det hedder - markedsføre Møn som noget særligt. Vi skal have tjent flere penge på det, vi har, som de andre ikke har. Samfundet udvikler sig lige nu den rigtig vej for lige netop os. Vi har smuk natur i kombination med lyden af stilhed. Det første er rigtig godt, men det sidste er genialt.

Det første har andre også, bare på andre måder - det sidste kan gå hen og blive utroligt sjældent og utroligt meget værd. ”Lyden af stilhed” falder lige ned i alle de trends som er på vej. Da man lavede forarbejdet til Nationalpark Møn sammentalte man, at vi har 650.000 turister om året på Møn. Hvis alle de turister bruger bare 200 kroner ekstra på Møn for at nyde stilheden lidt længere, før de vender tilbage til det normale larmende samfund, ja så har vi omsat for 130 millioner ekstra - OM ÅRET. Penge og arbejde som siver ud i samfundet og fordeler sig og kommer os alle til gode.

Så, som jeg sagde til vindmøllemødet i Sprove: Lad os, om ikke andet, betale for at slippe for de vindmøller. Det er jo ikke nyt for os, at betale os ud af ødelæggelser.

Når nogen vil sætte en 141 meter høj industripark op som indgang til ”Lyden af stilhed” så ødelægger det vores allervigtigste markedsføringsmulighed. For Møn er ANTI-vindmølleanparter en langt bedre investering end vindmølleanparter. De indsamlede penge kan bruges til at lave turistattraktioner på et gods eller to og skabe indtægter dér. Noget som samler, noget som kommer alle til gode nu og fremover, istedet for det modsatte. Det er ren købmandsskab, et legitimt sprog som kan tales, når nogen vil have 80 millioner kroner på andres bekostning.Med venlig hilsen
Marie Hjort, Vagtbovej 5, Stege