StopKostervig.dk

Del

Alliancen mod kæmpevindmøller ved Kostervig
 

       Forside     

Hvorfor vi siger Nej

Hvem er med  


Så kan I lære det, mønboere!                                                                                               23.05.12

Med et arrogant læserbrev med overskriften: "Der kommer møller på Kostervig", bragt i "Ugebladet for Møn" d.18 maj, tillader direktør Steffen Steffensen sig, at sætte både den mønske befolkning og kommunalbestyrelsen på plads.

For uanset om dummernikkerne hernede i udkanten, skulle trodse godsejernes planer om vindmøllerne, så skal Folketinget nok sørge for, at planerne bliver realiseret, ifølge Steffen Steffensen. Så meget giver han for det kommunale selvstyre, kunne man tilføje. Men om ikke andet, har han da givet kommunalbestyrelsen et figenblad at skjule sig bag,for den vil jo helst have vindmøllerne op at stå, og så vil det jo være bekvemt for dem at henvise til, at højere magter end dem, har truffet den upopulære beslutning.

Men Steffen Steffensens læserbrev, vil selvfølgelig få endnu flere til at sende en indsigelse til kommunen imod mammut-møllerne. Husk, at en trykt indsigelse kan printes ud fra hjemmesiden: stopkostervig.dk. og har man ikke computer, hjælper biblioteket sikkert gerne med at printe den ud. Men kun een underskrift på hver indsigelse og familie og andre der kommer på Møn, kan selvfølgelig også protestere.

Afslutningsvis skal jeg stærkt beklage, at jeg i mit sidste læserbrev satte en forkert dato på, for det officielle vindmøllemøde i Røddinge. Dette møde afholdes ikke d. 29 juni, som jeg skrev, men allerede tirsdag d.29 maj og bemærk, med start kl.18.30! Og høringsperioden har sidste frist for indsigelser d.28 juni. Og det passer!Bent Jørgensen, Enhedslisten Sydsjælland-Møn
Hårbøllevej 60, Askeby